Lafema Kertépítő és Szolgáltató Kft. • E-mail cím: info@lafema.hu • Telefon: +36-70-361-8717

Kertpts ntzo rendszerek Kert tervezs Fves terletek

Öntözőrendszerek • parkgondozás • kertépítés a dunántúl egész területén

Bemutatkozás

A Lafema Kft. 2007-ben alakult családi vállalkozás, amelyben Sámoly László okleveles közgazdász főként a műszaki, technikai feladatok ellátását végzi, míg Sámoly Ferenc okleveles kertészmérnök és agrármérnök pedig a kerttervezési és -fenntartási munkálatokért felelős.

Cégünk széleskörű szolgáltatást nyújt a kertészeti tevékenységek terén, kezdve a gyümölcsfák metszésétől egészen a professzionális automata öntözőrendszerek kivitelezéséig, mindezt fiatalos lendülettel, kedvező áron és mérnöki precizitással.

Számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége, hiszen a legjobb ajánló az elégedett Ügyfél, aki nem reklamáció miatt tér vissza hozzánk, hanem azért, mert szeretné újra igénybe venni szolgáltatásainkat.

Honlapunkon igyekszünk segítséget nyújtani minden kertbarát számára a gyakran felmerülő szakmai kérdésekben. Minden növényszerető embernek részletes, hasznos növényleírással szolgálunk több száz faj esetében, a főbb fajtákat is beleértve.

Készséggel állunk minden kedves leendő és már meglévő Ügyfelünk rendelkezésére, szívesen adunk szakmai tanácsot bármilyen kertészkedéssel kapcsolatos témában, legyen szó akár a megfelelő növényvédőszer alkalmazásáról, akár az optimális fűmagkeverék kiválasztásáról, vagy éppen az automata öntözőrendszerek telepítéséről.

Várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailen vagy személyesen.

Lafema Kertépítő és Szolgáltató Kft.

Öntözőrendszerek • parkgondozás • kertépítés a Dunántúl egész területén

Professzionális weboldal fejlesztés és kivitelezés: BWEBDESIGN - Egyedi honlapkészítés: INTERCISA STUDIO